Canet en Leucate

Canet-en-Roussillon boulevard vakantiehuisje-huren-zuid-frankrijk               Canet-en-Roussillon kermis vakantiehuis-zuid-frankrijk

Canet-en-Roussillon vakantievilla-huren-zuid-frankrijk               Canet-en-Roussillon vakantiehuisje-huren-zuid-frankrijk

     Klik op de foto’s voor vergroting

Canet

De grote badplaats Canet-en-Roussillon heeft het ecolabel “Pavillon Bleu” toegekend gekregen voor de kwaliteit van zijn 9 kilometer lange zandstrand.

Dus de perfecte plek voor waterratten die gewoon lekker willen luieren tijdens de vakantie… Maar ook als u sport en recreatie aan de kust zoekt, heeft Canet-en-Roussillon veel te bieden! Windsurfen, kitesurfen, beachvolleybal, kajakken, paddle of jet skiën zijn een greep uit de mogelijkheden die geboden worden. De aanwezigheid van een casino met geldmachines, restaurants, café’s en nachtclubs maken dat ook voor de nachtbrakers veel te beleven valt.

De Natura 2000 vijver van Canet, favoriete plek voor een groot aantal vogelsoorten, nodigt de vogelliefhebbers uit voor een wandelingetje over het ontdekkingspad met de vele vogelspotplaatsen.

Visnettrekken

Bij deze activiteit worden visnetten die achter boten aanslepen naar het strand getrokken. Daar wordt de vangst gesorteerd en verdeeld onder diegenen die geholpen hebben bij het aan strand brengen van de netten.

Leucate

Leucate huis-huren-frankrijk     Leucate vakantiehuis-Frankrijk    Leucate vakantiehuisje-huren-zuid-frankrijk

Als u dan toch in Le Barcarès op vakantie bent, is het een absolute aanrader om een halve of hele dag uit te trekken om te kunnen genieten van de mooie uitzichten die de havenplaats Leucate u te bieden heeft. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Al is het alleen maar om even te verpozen en af te koelen op de geweldig mooie terrassen en de vele modellen jachten die daar liggen aangemeerd in de jachthaven. U zult niet de eerste zijn waarbij de zintuigen geprikkeld worden om je hele vermogen van thuis te willen gaan besteden voor de aanschaf van zo’n luxueuze boot die van alle gemakken is voorzien. De combinatie van het meestal erg mooie zonnige weer met het uitzicht op die gigantisch grote Middellandse Zee maakt het allemaal nog veel aantrekkelijker en brengt veel toeristen in extase en een fantasierijke wereld. Ook al blijken dromen vaak bedrog, u heeft na het bezoek heel zeker een serie mooie foto’s op zak, waar u nog lang thuis van kunt genieten en waarvan uw familie, vrienden en kennissen alleen maar van kunnen dromen dat zij dit gebied ook eens life zouden kunnen meemaken.

Op een heldere dag kunt u vanaf Leucate over de gehele Middellandse Zee heen kijken richting de Spaanse grens naar de Camargue. Leucate ligt direct aan de kust van de Middellandse Zee en grenst aan Le Barcarès, het maakt deel uit van een gedeelte van de bergketen van de Oostelijke Corbières, maritieme Corbières genaamd. Het ligt op 30 km afstand van de plaats Narbonne en ongeveer 30 km vanaf Perpignan. Ook deze plaatsen zijn meer dan de moeite waard voor het maken van een dagtrip vanaf Le Barcarès en het vakantiepark La Pinède.

 

 

 

 

 

 

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress