Receptie

Voor inchecken, uitchecken en service via de receptie

Het in- en uitchecken, of voor uw eventuele vragen en behoeften aan aanvullende spullen of benodigdheden zoals beddengoed en linnen kunt u contact opnemen met het bedrijf dat onze sleutel- en schoonmaakservice regelt. Zij spreken meerdere talen ( Nederlands, Engels, Duits en Frans ) waardoor u geen moeilijkheden heeft om duidelijk te maken, wat u wensen zijn en om goed overleg te kunnen voeren over allerlei onderwerpen die aan de orde kunnen komen tijdens uw vakantie zoals de activiteiten en evenementen in de regio. Waar zijn bijvoorbeeld speelplaatsen of pretparken voor kinderen of jongeren. Waar kan worden gesurft of kan men met een boot het water op. De receptie beschikt over veel informatie en kan u door verwijzen naar plaatsen waar u allerlei aanvullingen kunt krijgen. Denk ook aan het Buro de Toerism dat op slechts enkele honderden meters afstand van La Pinède in het centrum van Barcarè gevestigd is.

Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u inchecken op het park, mocht dit niet mogelijk zijn dan moet u dit tijdig laten weten door telefonisch of schriftelijk contact op te nemen met onze sleutel- en schoonmaakservice ( e-mail ) of ( sms ). Uitchecken dient uiterlijk om 10.00 uur plaats te vinden. Bij afwijkende tijden dient u dit vooraf te overleggen. De contactgegevens kunt u terugvinden in de Gastenhandleiding die u vooraf krijgt toegezonden.

Rechtstreek contact met eigenaren

Ook bestaat de mogelijkheid om rechtsreeks telefonisch- of e-mail contact met ons op te nemen zodra blijkt dat uw vragen onvoldoende door de receptie worden beantwoord. Ook ingeval u eventueel klachten heeft over de service van de receptie of wanneer u een ongewenste- of onfatsoenlijke behandeling krijgt, dan willen wij u uitdrukkelijk vragen om hierover direct contact met ons op te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vragen en wensen alsnog worden ingevuld en dat u krijgt waarop u recht heeft.

Onze villa staat ook op de website https://www.logerenbijnederlanders.nl/in-frankrijk/

 

 

 

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress