VAKANTIEHUIS

6-8 persoons prachtig vakantiehuis

Het vakantiehuis is een villa en heeft een grote woonkamer met een eet- en zithoek, keuken, badkamer en 3 slaapkamers, buitenterras en een aparte inpandige garage

Als u ons vakantiehuis in Zuid Frankrijk huurt zult u zich geen dag vervelen. Voor jong en oud is er vanalles te beleven. Aan zee, bij het zwembad, maar ook richting het binnenland met zijn bossen, bergen, meren, rivieren, oude historische steden en kastelen, authentieke dorpjes, etc. Vakantiehuis – Villa 8 behoort tot de geschakelde villa’s maar elke villa is toch geheel zelfstandig.

Zij-aangezicht vakantiehuis – villa 8.

Tuin en buitenterras

De vakantievilla is eveneens voorzien van airconditioning en heeft een tuin met terras en voldoende tuinmeubelen om gezellig in eigen tuin te kunnen verblijven samen met uw buren op het park, uw vrienden en/of bekenden. Eventueel parkeert u de auto in de privé garage en staat hij netjes onder dak net zoals bij uw thuis en heeft u nergens geen zorgen over of omkijken na.

 

Bezoek van familie of bekenden

De villa biedt voldoende plaats om uw familie of bekenden uit te nodigen voor een bezoek om vervolgens samen gezellig te genieten van de zon en de rust die het vakantiepark biedt. U kunt hun zelfs laten slapen als uw eigen gezin niet te groot is, en zij een of zelfs een paar nachtjes bij u willen komen logeren. Denk ook aan mensen die op doorreis zijn naar Spanje en hun reis in Frankrijk kort willen onderbreken. De badplaats Barcarès ligt op slechts ruim 50 km van de Spaanse Grens. Ook een uitstapje naar bijvoorbeeld Spanje is op 1 of enkele dagen heel goed mogelijk en is een leuke combinatie en absolute aanrader voor het genieten van een heerlijke vakantie die u daar kunt beleven.

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress