OMGEVING

Le Barcarès en omgeving ( zie video )

Bekijk de schitterende omgeving van Le Barcarès

Ligging

Ons vakantiehuis ligt in de meest veelzijdige streek van Frankrijk, Languedoc-Roussillon in het department Pyrénées-Orientales.

Zuid Frankrijk, Languedoc-Roussillon, Pyrénées-Orientales, Le Barcarès. Vakantiehuis te huur op Vakantiepark La Penide. Van Nederlandse eigenaren. Het vakantiehuis ligt 400 m van de Middellandse zee en beschikt over een zwembad.

De vakantievilla is gelegen op Vakantiepark Résidence La Pinède in Le Barcarès. Ons vakantiehuis ‘Villa 8’ beschikt over een eigen garage. De villa heeft een oppervlakte van ca. 90 m2 en is zeer comfortabel ingericht. Op Résidence La Pinède is een groot zwembad en kinderbad aanwezig met parasols en ligstoelen rondom het zwembad. De badplaats le Barcarès heeft met haar lange zandstranden, jachthaven en vele watersportmogelijkheden alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Ondanks de populariteit van deze streek Languedoc-Roussillon in het departement –Orientales-Pyréneés is het niet vol en de mensen zijn erg ontspannen en gezellig. Het centrum van Barcarès is leuk en speels ingericht en heeft een aantal speeltoestellen en carrousel speciaal voor kinderen.

Jeu de boules

Als u geïnteresseerd bent in jeu de boules kunt u kijken naar de ouderen, maar ook jongeren die hun beste beentje voorzetten op de ruime baan die daarvoor eveneens in het centrum is ingericht. Erg aanstekelijk om het spel proberen te begrijpen en mee te leven met de fanatieke spelers.

Le Barcarés

Le Barcarés ligt met haar ongeveer 4.000 inwoners, aan de ene zijde pal aan de Middellandse Zee en aan de andere zijde aan een uitgestrekt meer. Het is een plaats die voor een groot deel leeft van het toerisme, maar ’s winters zeker niet “uitgestorven” is. Vele voorzieningen zijn in Le Barcarés aanwezig zoals de diverse mogelijkheden in het kader van eet- en uitgaansgelegenheden, ontspanning en vermaak.

Pyreneeën

U zult genieten van het mooie uitzicht op de Pyreneeën, flaneren langs de haven en meedoen aan de activiteiten die er georganiseerd worden. In het centrum bevinden zich diverse speeltoestellen waar ook de allerkleinste van de familie zich kunnen amuseren en uitleven.

Omgeving

Het strand van de Middellandse Zee is en blijft een grote trekpleister. Het aantrekkelijke van de diverse kustplaatsen is dat deze ook in het laagseizoen door de toeristen bezocht worden. Het brede zandstrand en de zee zorgen voor vele mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Er is de mogelijkheid om watersporten te beoefenen zoals zeilen, windsurfen, jetskiën, duiken, zeevissen of waterfietsen. Verder kunt u in de omgeving ook midgetgolfen, tennissen, paardrijden of naar de diverse bars, discotheken en leuke dorpjes gaan. Het is ook zeker een aanrader om het Château in Salses te bezichtigen of om een uitstapje te maken naar de stad Pepignan en het schilderachtige Collioure!

Video Campinglife omgeving Barcarès

Op 23 januari 2016 heeft het programma Campinglife een uitzending gepresenteerd waarin niet alleen aandacht is besteed aan het campingleven in Zuid-Frankrijk, maar ook zijn een aantal opnames gemaakt van de schitterende omgeving van Barcarès. U krijgt beelden te zien van de vele watersportmogelijkheden, andere belevenissen en specialiteiten zoals dolfijnen spotten met een eigen gehuurd motorbootje op de Middellandse Zee. Kijk ook naar de mogelijkheden van heerlijke verse oesters eten en meehelpen aan het bouwen van een schelpenberg langs uw eettafel.

Kijk naar de uitzending m.b.v. de volgende link Uitzending campinglife omgeving Barcarès.

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress