HET PARK

Zwembad vakantiewoning-zuid-frankrijk              Zwembad vakantiehuis-zuid-frankrijk

Appartementen achterzijde zwembad huis-huren-frankrijk              Appartement vakantie-zuid-frankrijk

Klik op de foto’s voor vergroting

Vakantiepark La Pinède

Het vakantiepark Résidence La Pinède heeft een afmeting van meer dan 1 ha met 15 geschakelde villa’s en 41 appartementen. Deze in totaal 56 wooneenheden zijn verdeeld over enkele niet al te grote gebouwen waardoor het geheel een speels karakter krijgt dat goed past binnen de sfeer en uitstraling van het dorp. Het geheel kan met recht een “Résidence” genoemd worden, zeker omdat in het middengedeelte een groot zwembad met ruime terrassen aanwezig zijn. Voor elke woning zijn parkeerplaatsen op het terrein voorzien, zelfs zijn er aparte garages bij elke villa waarin u de auto tijdens uw vakantie in kunt zetten. Dus precies zoals thuis staat uw auto netjes onder dak en heeft u geen omkijken en zorgen over eventuele schade aan uw auto.

Villa’s 

De 15 geschakelde villa’s hebben allen 3 ruime slaapkamers, een grote woonkamer, keuken, een badkamer, apart toilet en een inpandige garage. Uiteraard hebben de villa’s een ruime tuin met terras.

Appartementen

De 41 appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en meestal een apart toilet. De appartementen hebben ruime balkons en de mogelijkheid tot een bergruimte en garage. De gebouwen 1 en 2 zijn voorzien van een lift.

Koelen en verwarmen

De diverse villa’s en appartementen zijn voorzien van een centraal “refraichissement” systeem dat ’s zomers koelt en ’s winters verwarmt. Het beheer en toezicht wordt centraal geregeld. Elke villa heeft zijn eigen airco-installatie.

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress