KERSTMARKT

De Kerstman op bezoek in Le Barcarès

U kijkt uw ogen uit op de ontzettend leuke en zeer gevarieerde sfeervolle en grote Kerstmarkt in Le Barcarès die wordt georganiseerd in de omgeving van La Lydia ( groot gerestaureerd schip ) op ongeveer 4 km afstand van Résidence La Pinède. Zelfs vindt u daar een ski helling en schaatsbaan waar uw kinderen zich kostelijk kunnen amuseren. U pikt een terrasje of bezoekt de vele leuke Kerstkraampjes samen met uw kinderen. Zij zijn lekker bezig en dat is ook nog eens goed voor hun gezondheid en kunnen leuk en avontuurlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De Kerstman kijkt met veel belangstelling naar de bezoekers die genieten van de geweldige ho, ho, ho sfeer en ontspanning.

De Kerstman in Barcarès zorgt voor een romantische- en sfeervolle belevenis voor jong en oud

Bekijk de filmpjes

Ook in 2015, 2016, 2017 en 2018 hebben veel mensen kunnen genieten van de sfeervolle en romantische sfeer

Book Catalogne

Kerstvakantie in een ruime Villa 8 De Oranje Tulp

Het is zeer de moeite waard om je Kerstvakantie van 1 of 2 weken door te brengen in onze Villa 8 De Oranje Tulp op vakantiepark La Pinède dat op slechts 4 km afstand van deze Kerstmarkt is gelegen. Samen met uw familie de feestdagen doorbrengen in een ruime villa voor maximaal 7 personen met alles erop en eraan. Misschien gaat u dit jaar voor de variatie en gezelligheid eens met uw vrienden of gewoon met de hele familie. Of vindt u het gezellig dat ook Opa en Oma met de kleinkinderen een weekje vakantie met elkaar doorbrengen. Wat is nog leuker om de jaarwisseling te vieren in zo’n mooie en romantische omgeving en met geheel andere verhalen en sfeer dan u normaal thuis gewend bent. In de villa is plaats voor 6 tot 8 personen afhankelijk van de leeftijd. Indien u met meer personen of familie wenst te komen, dan kunt u ons vragen voor een combinatie met een andere villa of appartement die verhuurd worden door onze vrienden op hetzelfde park.

Bekijk het filmpje

Le marché de Noël – Port Barcarès – Decémbre 2016

Gezellige Kerstmarkt in Port Barcarès 2018

Heerlijk Kerstmenu 

Een heerlijke winterwandeling over de schitterende boulevard die direct achter de Kerstmarkt loopt. Daarna lekker eten in Barcarès en/of omgeving met keuze uit vele restaurants en menu’s voor elk wat wils. Van chique tot casual of gewoon een pizza of lasagne tegen zeer acceptabele prijzen. Wat dacht u van de speciale Franse wijnen die u gewoon eerst kunt proeven en uitzoeken. Pas daarna maakt u een definitieve keuze voor de lekkerste wijn die het beste bij u en uw tafelgenoten past. Mocht u eventueel toch zelf uw Kerstmenu willen uitzoeken en maken, ook dan heeft u alle faciliteiten in onze villa beschikbaar. De keuken heeft namelijk alle benodigde apparatuur en andere benodigheden voor het bereiden van een heerlijke en fantastische Kerst-dis. Geen twijfel, uw familie en/of kennissen zullen blij verrast zijn met deze nieuwe variant van een Kerstviering.

Misschien krijgt u nog wel spontaan de Kerstman op bezoek die u een glaasje Glühwein komt aanbieden.

Bekijk het filmpje

Bienvenue au Village Magique

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress